Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2009

ΟΛΙΣΤΙΚΟ ΒΙΟΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΜΑΣΑΖ

Η βασική επιθυμία του ανθρώπου είναι ένα υγιές και όμορφο σώμα που θα υποστηρίζει την καθημερινότητα του με τον ομορφότερο τρόπο. Αυτό το σώμα όμως έχει βασικές ανάγκες για μια σωστή λειτουργία και υγιή φυσική κατάσταση. Αλήθεια πόσο καλά το φροντίζουμε στην καθημερινότητα μας; Του παρέχουμε όλα όσα χρειάζεται με τον καλύτερο τρόπο;













Βασικές ανάγκες, όπως μια ισορροπημένη διατροφή, άσκηση, καθημερινών στιγμών χαράς, σωστού ύπνου, επαφής με την φύση που είναι τόσο σημαντικά για ένα υγιές σώμα και πνεύμα. Αυτό το σώμα είναι το μόνο πράγμα στην ζωή μας, πραγματικά δικό μας. Είναι το προσωπικό μας όχημα και η προσωπική προσωρινή μας ταυτότητα.













Γιατί άραγε να το αμελούμε και στην συνέχεια να τρέχουμε να αποκαταστήσουμε με ιδιαίτερα δαπανηρό κόστος τις φθορές πάνω του που οι ίδιοι προκαλέσαμε; Αν αναλογιστούμε το κόστος των επιδερμικών επεμβάσεων με κρέμες, ενέσεις, χάπια και κάθε λογής επιφανειακής και προσωρινής παρέμβασης, θα κατανοήσουμε την αξία της προληπτικής ολιστικής καθημερινής φροντίδας του σώματος.













Το σώμα μας είναι ένας άριστος μηχανισμός που απαιτεί μόνο φυσική φροντίδα για να διατηρείται σε άριστη κατάσταση έως τα βαθιά γηρατειά. Ένα ολόκληρο σύμπαν σε μικρογραφία που εκτελεί απίστευτες καθημερινές λειτουργίες απολύτως αυτόνομα. Μας προειδοποιεί συνεχώς για κάθε δυσλειτουργία του με ξεκάθαρα μηνύματα όπως πονοκεφάλους, μυϊκούς και άλλους πόνους, κακή διάθεση, θαμπή επιδερμίδα, τριχόπτωση κ.α..

Το σώμα μας είναι κατ’ εξοχήν στο μεγαλύτερο μέρος του νερό. Το νερό έχει αποδειχθεί ότι αποθηκεύει οποιαδήποτε εξωτερική πληροφορία που δέχεται και έτσι διαμορφώνει την δομή του. Φανταστείτε τι συμβαίνει όταν τα μηνύματα που του δίνουμε είναι ένταση, φόβος, ανασφάλεια, θυμός, αδιαφορία… Αρκεί λίγη αγάπη και η μοριακή δομή του νερού και του σώματος ανθίζει δημιουργώντας απίστευτου κάλλους μοριακές συνθέσεις και μας ανανεώνει ψυχοσωματικά.











Βάζοντας στην ζωή μας μια τακτική ολιστική συνεδρία μάλαξης επιτρέπουμε την αγάπη να δραστηριοποιηθεί και το σώμα μας να ανανεωθεί ριζικά, μόνιμα και ολιστικά. Με την μάλαξη, τα αιθέρια έλαια, τον ήχο, το χρώμα, τους κρυστάλλους, το νευρικό σύστημα χαλαρώνει και ξεμπλοκάρει, η μυϊκή μάζα χαλαρώνει και δραστηριοποιείται, το κυκλοφορικό και το λεμφικό σύστημα ενεργοποιείται και αποβάλει τοξίνες και άχρηστα υλικά που μπλοκάρουν και δηλητηριάζουν το σώμα, η επιδερμίδα αποβάλει τα νεκρά κύτταρα και αιματώνεται με παράλληλη δραστηριοποίηση του κολλαγόνου, το τριχωτό της κεφαλής ανανεώνεται, οι ρίζες δραστηριοποιούνται και τα μαλλιά λάμπουν, η σπονδυλική στήλη ανακουφίζεται με υποχώρηση των πόνων της μέσης, του αυχένα και των συνδέσμων και όλο το σώμα ευεργετείται και αναζωογονείται. Με ταυτόχρονη χρήση συρόμενων βεντούζων, χρωματικών επιθεμάτων, ηχοδοχείων και κρυστάλλων ολοκληρώνουμε μια μοναδική ολιστική εμπειρία σωματικής και ψυχικής ανάτασης.














Όλο το σώμα απολαμβάνει τα ευεργετικά αποτελέσματα του Ολιστικού Βιοενεργειακού Μασάζ, που δεν είναι μια απλή απόλαυση, αλλά μια πραγματική ανάγκη, προσιτή σε όλους. Μια ανάγκη που είναι απόλαυση! Απόλαυση που δίνει υγεία! Υγεία που έχει ως αποτέλεσμα την ομορφιά, ευεξία και χαρά!

Dott. Ανδρέας Λάσκαρης, INHA/SHA/TF/IRF
Δάσκαλος Εναλλακτικών Φυσικών Θεραπευτικών Μεθόδων
Θεσσαλονίκη – Καβάλα - Αθήνα
Για πληροφορίες και συνεδρίες:
6973010332