Δευτέρα 15 Νοεμβρίου 2010

ΟΛΙΣΤΙΚΗ ΒΙΟΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΜΑΛΑΞΗ - Η Απόλυτη Εμπειρία!
















Βάζοντας στην ζωή μας μια τακτική ολιστική συνεδρία μάλαξης επιτρέπουμε στην αγάπη να δραστηριοποιηθεί και στο σώμα μας να ανανεωθεί ριζικά, μόνιμα και ολιστικά.
Το νευρικό σύστημα χαλαρώνει και ξεμπλοκάρει, η μυϊκή μάζα χαλαρώνει και δραστηριοποιείται, το κυκλοφορικό και το λεμφικό σύστημα ενεργοποιείται και αποβάλει τοξίνες και άχρηστα υλικά που μπλοκάρουν και δηλητηριάζουν το σώμα.
Η επιδερμίδα αποβάλει τα νεκρά κύτταρα και αιματώνεται με παράλληλη δραστηριοποίηση του κολλαγόνου, το τριχωτό της κεφαλής ανανεώνεται, οι ρίζες δραστηριοποιούνται και τα μαλλιά λάμπουν, η σπονδυλική στήλη ανακουφίζεται με υποχώρηση των πόνων της μέσης, του αυχένα και των συνδέσμων και όλο το σώμα ευεργετείται και αναζωογονείται.
Η Ολιστική Βιοενεργειακή μάλαξη συνδυάζει, το Tai, την Ηχοθεραπεία, την Ρεφλεξολογία, το Λεμφικό μασάζ, το Indian Ηead μασάζ, το Rejuvenance, το μασάζ με Βεντούζες, την Χρωματοθεραπεία, την Κρυσταλλοθεραπεία, την Αρωματοθεραπεία, το Deep Τissue μασάζ, την Βιοθεραπεία, την Κρανιοιερά, το Σιάτσου.

Μια ανάγκη που είναι απόλαυση! Απόλαυση που δίνει υγεία! Υγεία που έχει ως αποτέλεσμα την ομορφιά, ευεξία και χαρά!

Μία πλήρης Ολιστική μάλαξη διαρκεί περίπου 90 λεπτά.